وي فرش را يکي از محصولات قدرتمند صنايع دستي استان دانست و تاکيد کرد: تبريز همواره در طول تاريخ در اعتلاي هنر فرشبافي ايران نقش مهمي داشته است.
اشرفنيا تصريح کرد: با توجه به اينکه قالي آذربايجان از پيشينه تاريخي و کيفيت بالايي برخوردار بوده و در دنيا شناخته شده است، راهاندازي موزه ملي فرش در استان آذربايجان شرقي ضروري به نظر ميرسد.
معاون عمراني استانداري آذربايجان شرقي تاکيد کرد: اميدواريم سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجان شرقي به خوبي از عهده اين موضوع برآيد و نه تنها در حوزه ثبت قالي آذربايجان در فهرست آثار ملي موفق عمل کرده بلکه در ساخت موزه قالي آذربايجان نيز از زمان بندي خود جلوتر است و به زودي شاهد بهرهبرداري از اين موزه بزرگ خواهيم بود.
رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجان شرقي نيز در اين بازديد، با بيان اينکه در اين موزه قاليهايي از سراسر ايران با مرکزيت آذربايجان شرقي نگهداري ميشوند، گفت: موزه ملي فرش تبريز پروژه اي است که با کاربري تفريحي، گردشي و آموزشي ساخته ميشود.
«تراب محمدي» خاطرنشان کرد: زيربناي اين طرح 11 هزار متر مربع بوده و در چهار طبقه سازهاي به مساحت تقريبي چهار هزار متر مربع احداث ميشود.
محمدي تاريخ آغاز به کار ساخت اين موزه را تيرماه سال 89 عنوان کرد و گفت: مبلغ اوليه قرارداد 19 ميليارد و 430 ميليون ريال است که بخش اول ساخت آن طي 24 ماه به اتمام ميرسد.
/108
انتهای پیام/